Nejnovější recenze ze sekce Rychlovarné konvice
- zpracování
- design
Prozatím párkrát vyzkoušeno. Vše funguje jak má. Dobře se drží. Pevná a výborně se drží v ruce.
Příjemný design
- Nejen pěkná, ale i lehká, přitom důležité části jsou nerezové, a skvěle velký objem
- trochu hlučná
velmi hezká ,dobrý vodoznak,rychle uvaří vodu
tichý chod, pěkný desing, vyhovující rychlost varu
Mám ho na chalupě , nevařím vodu každý den.
Odešla nám konvice stejného typu, hledala jsem a našla, jsem spokojená.
- Při provozu je poměrně tichá.
- Zvukové znamení není agresivní.
- Dobře se z ní nalévá voda.
Electrolux E7GK1-8BP
Přidáno: 3. října 2024
(naposledy upraveno 29. října 2024)
Zakoupeno v ONLINESHOP.cz
- Rychlá a tichá.
Pěkný a úsporný produkt
- funguje, jak ma
- ocenuji zvukovou signalizaci po ohrati
- spise pouzivame ohrati na 90˚C, ohrati az na 100% zabere subjektivne prilis mnoho casu
- Vypadá hezky, méně plastů a více skla je lepší volba.
- Fungováním ok.
- Skleněná, čirá, podsvícená
- Ukazatel teploty
- Design
- Nepopálí
- Při snaze lít tenký proud trochu "cintá"
Konvici používáme cca dva roky. Funguje. Kupovali jsme ji hlavně protože má ukazatel teploty a jsem s jeho funkcí spokojena. Třeba při pečení, když potřebuji jen teplou vodu (cca 40°C) na kvásek, nebo dohřát (na 90°C) zapomenutou převařenou na zelený čaj. Dvojitý plášť opravdu zajistí, že konvice při dotyku i mimo držadlo nepálí. Bohužel tohle dvojité opláštění je i kolem hubice (místa výlevu vody) a způsobuje, že při snaze lít tenký proud (například když dělám překápko) se litý proud přeruší, přilne k vnější stěně konvice a nakonec kape na linku. Když normálně zalévám čaj, nebo cokoliv jiného funguje hubice standardně, bez problému. Jen pro úplnost dodám, že odčas malinko zadrhává horní poklop. Stačí mu lehce pomoc a vyskočí. To je banalita. Oproti nerezovým konvicím je na ni, podle mě, mnohem méně vidět, že je upatlaná (když už ji jednou za čas, zcela vyjímečně, mám upatlanou, že : ).
- Na vzhled velice pěkná
- Jednoduché ovládání (pro starší uživatele) - Zapnuto/Vypnuto
- Otevírání víčka tlačítkem
- Madlo je i během vaření stále chladné
- Doba varu i plné konvice je přijatelná
- Obal je při vaření horký
- Vodoznak je velmi nepřehledný - špatné umístění
- Víčko by se mohlo kvůli napouštění otevírat víc
Pěkná konvice s jednoduchým ovládáním vhodná pro lidi, kteří preferují snadnou obsluhu. 1,2 L jsou 4 hrnky čaje, což je pro 2 lidi optimální. Celkový příznivý dojem trochu kazí horký obal při používání a nepřehledný vodoznak.
děkuji
Snad by konvice mohla být dvouplášťová, aby nebyla horká - ale to považuji za malou závadu.
- nerez
- malý průměr plnícího hrdla
- vodoznak pod rukojetí
- vysoká teplota povrchu nádoby
Není špatná, nicméně trocha diskomfortu tady je.
Hůře kontrolovatelný vodoznak pod rukojetí a malý průměr plnícího hrdla nejsou nic moc. Po nahřátí nastává riziko popálení o povrch nádoby. Tenký nerez není vně izolován. Tady by pomohla speciální keramická izolace.
Jistá opatrnost při používání je tedy na místě.
- Hezký matný černý vzhled konvice.
- Velký objem.
Je to více méně klasická konvice a moc hezky vypadá.
Za tu cenu slušná konvice do práce. Má ukazatel hladiny, modré světlo při zapnutí, je nerez, funguje jak má.