Nejnovější recenze ze sekce Rychlovarné konvice
- rychlé ohřátí vody
- objem přes litr a půl
- matný černý vzhled
- ohřev i na nižší stupně než 100
Je to dobrá konvice.
Reakce značky Niceboy Ion
Děkujeme za hodnocení rychlovarné konvice Niceboy ION ThermoKettle TK5. Pěkný den, Niceboy
- Pěkný design
- Lehká
- Neni prilis hlučná
- Super
- Hezky vzhled
- Pojme i malo vody
- Nekvalitni konstrukce víka
- Dlouha doba nez dojde k varu
Konstrukce vika je extreme nekvalitni. Po pul roce uzivani viko nedoleha ke konvici a je tam pres pul centimetru mezera.
Dlouho trva nez se voda uvari, tedy nele nez u konkurencnich modelu. Konvice kolem 80 stupnu na chvili vypne a pak pokracuje ve varu, takto to udela asi trikrat.
Vzhledem k cene to povazuji za znacne vady a opravdu nepdoprucuji, levnejsi konvice udelaji stejnou praci a lepe.
kvalita
Berlinger Haus BH-9120
Přidáno: 14. října 2024
(naposledy upraveno 14. října 2024)
Zakoupeno v Vyprodeje24.cz
Ok
- Kvalitní český výrobek a dobrá zkušenost výrobce Bravo.
zatím dle očekávání
Pěkná, do ruky lehká konvice.
- Dokázala ohřát vodu.
- Zapínání je pohodlně umístěné.
- Příjemně se drží.
- Fungovala přesně 2 roky a 2 dny.
- Povedlo se mi o její povrch spálit.
Poklona inženýrům, že se jim povedlo produkt nadimenzovat tak, aby téměř přesně(!) po dvou letech kleknul. :-)
Překvapivě ne po elektrické stránce, ale konvice začala na dně protékat.
- Dělá co má super
ok
Krásný vzhled.Skvělé podsvícení.Rychlý ohřev.Jsem spokojená.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Je příliš brzy na hodnocení.
Spokojenost :-)
- Dobrá cena
Je to druhá, ta stejná konvice co máme doma. Zatímco v Brně se servis snažil sehnat náhradní díl a dost možná ho ještě časem sežene tak servis v Praze odepsal jen, že díl skladem nemají. Žádná snaha o zajištění dílu. O tom, že jsem se tam ani nemohl dovolat se není třeba zmiňovat. Holt jiný kraj jiný mrav. Jinak produkt je to bez debat skvělé konstrukce a je také perfektně vyrobený. Jiná varná konvice mi do domu nesmí.
Je opravdu rychlá a neopálí se.
Rychlost varu, modré podsvícení při provozu.
Lehce plastově cítit voda po uvaření, nicméně na chuti čaje či kafe jsem nezaznamenal žádný rozdíl, předpokládám , že po několika použitích závan zmizí :-)
- Hledal jsem tichou varnou konvici, a hle .... našel.Kvalita produktu, sice si připlatíte.... Ale stojí to za to.
Skvělá rychlovarná konvice, kde se dá nastavit přesná teplota, voda se velmi rychle ohřeje na požadovanou teplotu.Nelze se o ní spálit,neboť má dvojité stěny ,je lehká do ruky a snadno se otevírá jedním stisknutím.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »