Nejnovější recenze ze sekce Rychlovarné konvice
- osvědčená značka i barva
Reakce značky Bosch
velmi nás těší vaše kladná recenze. Spokojenost zákazníků nás motivuje k dalšímu zlepšování našich produktů a služeb. Děkujeme za váš čas a přejeme mnoho spokojených chvil s naším spotřebičem.
Přeji pěkný zbytek dne
Hanka
Tým Bosch domácí spotřebiče
- Vaří
splnil očekávání
- dvojitá skleněná stěna dobře izoluje
- je těžší než konvice s jednoduchou stěnou
....................................................................................................................................
- Vaří dobře.
- Špatně vysychá, na stěnách zůstávají dlouho kapičky vody i 2- 3 dny.
Doporučuji jen mi vadí špatné vysychání.
- Nemá tradiční "ku.vítko" - umělohmotnou páčku na zapínání, která dnes u všech konvic "musí" být umělohmotná (komplet i vevnitř), takže se zákonitě po několika letech musí ulomit.
- Zapíná se dotykem naboku, což snad bude dlouhodobě způsobovat daleko menší poruchovost.
- Vnitřní kovové tělo nemá nahoře "tradiční" záhyb, za který se při oplachování nedá dostat. Pro mě další velké plus.
- Vnější obal i víko shora jsou umělohmotné, nehrozí tedy popálení.
- Průběžné ukazování teploty i po ukončení ohřívání.
- Pěkný design.
- Zvenku není vidět výška hladiny vody vevnitř.
Byl jsem příjemně překvapen. Oproti očekávání má pár změn k lepšímu. Uvidíme, jak dlouho vydrží elektronika, jestli se náhodou neporouchá dřív, než u minulé konvice, co vydržela i s umělohmotným vypínačem celkem dlouho, než jsem ho ulomil ;o)
vhodné jako cestovní,doporučuji
- Přesné ovládání základních funkcí.
zdá se dobrá
- rozsah teplot
- Nerez provedení
- Relativně rychle zavaří voda
- Je trochu větší, než starší modely
- Ty lžičky co jsou k tomu, jsou na nic
Oproti starší konvici co jsem měl je trochu větší, ale zase mnohem rychleji zavaří voda, ale s velkou konvicí se to furt nedá srovnat. Super je nerez provedení.
spokojenost
- Skvělé nastavování teploty.
- Měření množství vody pod rukojetí je špatně viditelné když tam máte ruku, lepší by bylo z boku.
Reakce značky Bosch
Dobrý den, Zdeňku,
velmi si vážíme vaší kladné zpětné vazby. Spokojenost zákazníků je naší prioritou a zpětná vazba je pro nás důležitá, abychom se mohli neustále zlepšovat. Děkujeme za vaši podporu a věříme, že bude spotřebič sloužit dlouho a spolehlivě.
Přeji pěkný zbytek dne
Hanka
Tým Bosch domácí spotřebiče
1,2l bohatě stačí je tišší než např. podobně velká Sencor, která se rozpadla (víko) po roce, tato dle zkušeností z minula vydrží při každodenním používání klidně 3 roky i déle.
ok
- Levný, hezký, vyhovující našim potřebám
- Nižší příkon
konvice mi vyhovuje.
- Funkce
- Kvalita materialu
Zatím spokojenost, dela to co ma
Jsem spokojená,funguje velmi dobře.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]