Nejnovější recenze ze sekce Rychlovarné konvice
- pěkný design, velikost akorát pro nás
Už jsme jednu měli - koupili jsme znovu
- Velikost a cena, potřeboval jsem jen malou konvici
- Kvalita plastu (ale za tuto cenu by takové otázky neměly být) a chtěli bychom výkon vyšší alespoň o 1500-2000 wattů (jako u konkurence). Při jeho rozměrech "dlouho přemýšlí" a zahřívá se..
- Skvěle vypadá, podsvícení je krásné. Perfekní vychytávkou je nalévání vody do konvice přímo přes víko, bez nutnosti víko otevřít.
Konvic jsem už měla několik, ale tato je nejlepší. Jsem maximálně spokojena
Je to krásně designový pomocník. Nehlučná, funguje bez problémů, nalévání v pohodě, na otvírání víka si snadno zvyknete, váha je také v pořádku, žádná tíha. Jsem naprosto spokojena.
- funguje, jak má
- Moc hezký černo bílý design
- Nastavení teploty s dohříváním
- Stabilní podstavec s dotykovými tlačítky
- Dobrá cena
Je prostě super.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
rychlá, spolehlivá
- Za tu cenu OK
- Možná by se mohla dřív vypnout aby se voda zbytečně nevařila
- Bez povrchového izolačního tepelného nátěru
- Mohl by být o něco delší kabel
- Je videt hladina vody v konvici
- Konvice stejné značky mi spolehlivě sloužila více než 8 let.
- Možnost volby teploty vody, cenově výhodné oproti jiným značkám.
Nutnost se naučit mačkat čudlíky oproti klasické konvici a ohřev trvá o trochu déle kvůli menšímu výkonu tělesa.
Bezproblémové ovládání, velmi šikovné velké otvírání víka.
- spokojenost
- Solidní zpracování i design
- Funkční a relativně jednoduchá na vaření vody na 100°
- Nemá vizuální měření hladiny vody, musíte otevřít
- Ovládání teploty ohřevu <100° nedomyšlené - vždycky začínáte na 40° a na 90° je to pak 5 ťuknutí
- Při vylevání jen opatrně, pozor bryndá
Docela slušná konvice, ale podruhé bych ji nekoupil a ani bych jí nedoporučil pro někoho, kdo bude používat ohřev na menší teploty <100°C.
- Malá na cesty dobrá.
- Tichá
Rychlá, výkonná konvice, jen se zdá trochu hlučnější než předchozí kovová konvice. Zatím ji ale používáme velice krátce.
konvice je moc pěkná
- U konvice nelze " natvrdo" nastavit žádanou teplotu. Teplota se odhaduje nazákladě barvya svítících led diod.
Konvici jsem v zákonné lhůtě vrátil dne 13.9.2024. Dodnes 24.9.2024 mi peníze nebyly vrácena na účet.