Nejnovější recenze ze sekce Rychlovarné konvice
Mám konvici krátce, zdá že bude dobrá
variabilní nastavení ohřevu vody
100% spokojenost
- dobrý, rychlý
- Hezká a funkční konvice
Tento typ konvice už mám několik let, ale podařilo se mi jí rozbít, takže jsem si hned objednala další. Jsem s ní nadmíru spokojena.
tichá, výkonná konvice
Konvice je lehká, vyhovuje po všech stránkách
Jsem velmi spokojena s varnou konvicí Sencor.
![Klarstein Garcon stříbrná](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/763/763f85af78c218ed59e5a2c38c1903c1--mmf100x100.jpg)
Klarstein Garcon stříbrná
Přidáno: před 13 hodinami
(naposledy upraveno před 12 hodinami)
Zakoupeno v Klarstein
- vaří poměrně rychle
- teplotu chytne docela přesně (musí se pár vteřin počkat než přestane proudit horko ze dna které to zkresluje, pak teploměr rychle klesne přesně tam kam se nastavil)
- vypadá pěkně
- nalévání je pohodlné a přesné, samozřejmě trošku pomalejší díky úzkému zobáčku
- ideální objem, nechápu proč je většina konvic tak předimeznovaná
- při všem co udělám se ozve pípnutí, naštěstí není zbytečně hlasité. Fakt nepotřebuju aby to píplo pokaždý když jí položím na adapter - i bez toho snad vidim že je zaplá...
- při ukončení by pro změnu mohla pípnout aspoň 2x abych to zaznamenal i ve vedlejší místnosti
- víčko se sundavá ručně, což mi navzdory očekávání nevadí protože je dobře tvarované a výborně se drží mezi dvěma prstama zatímco nalévám vodu dovnitř - problém je, že má po celém vnitřku záhyb ve kterém se bude vždy držet voda a to už je problém, jednak hygienický při delším nepoužívání a jednak praktický protože pár kapek se při sundání víka rozlítne kolem pokud si nedávám pozor
- měrka hladiny je nepochopitelně na straně u madla takže musím konvici vždy trochu natočit abych jí viděl
- světlo na konvici je zaplé neustále (osobně mi to nevadí), ale ukazatel teploty se vypne během 5 vteřin takže se většinou nestihnu ani otočit a je pryč, po zmáčknutí tlačítka se zas objeví jen na těch pár vteřin
- při udržování teploty je teplota vidět stále, ale po sepnutí o několik stupňů přetáhne správnou teplotu
celkově jsem poměrně spokojený, ale pokud vím tak je to konvice která se vyrábí už v několikáté generaci takže jsem to čekal trochu vychytanější - kdyby v téhle kategorii byl nějaký výběr tak bych váhal jestli nezkusit jinou. Šířka konvice je nečekaně stejná jako u velkých konvic (hádám, že to bude kvůli rychlosti ohřevu a nízkému hluku) a kabel by mohl být o kousek delší, ale vyloženě krátkej taky není. Minimum pro vaření je 0,5l a na rozdíl od běžných konvic je nutné to dodržet - když jsem dal míň tak voda silou páry vylítla skrz zobáček a navíc bylo slyšet že to nevaří úplně optimálně
- Krásny dizajn
- Kvalita prevedenia
Konvicu ešte nemám dlho a použil som ju len raz, takže by som ju zhodnotil po nejakom čase.
Nastavitelná teplota, rychlý ohřev.
- Spokojenost
Výhoda
- Krásná konvice, opravdu "rychlovarná".
- Nic.
Reakce obchodu OnlineShop
![OnlineShop](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/4228_logo--mm130x40.png)
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Super cena
Cena.
Za ty peníze není co vytknout, doporučuji!
- možnost teploty na kávu, čaj apod.
- krásná, lesklá
- Nastavitelná teplota vody + Funkce Keep Warm
- Funkce „Smart Boil“
- Zvuková signalizace lze deaktivovat
- Integrované stopky
- Mohla by mít ještě funkci odpočet času
- Z venčí nepoznáte množství vody v konvici, ale to už bych chtěl asi moc :).