Poradna Braun WK 300 bílá

Autor: | Vloženo: 13.12.2015 000 12:25 | Témata: Poradna Braun WK 300 bílá

Odpověď k otázce pískavého zvuku této konvice.

add. Autor: Zdena

Protože už nejde na vaši otázku odpovědět, přikládáme odpověď na vaši otázku týkající se hluku při ohřevu u konvice Braun WK 300 totuto formou.

------
původní dotaz:
------
Autor: Zdena | Vloženo: 11.02.2012 v 21:37 | Témata: Poradna Braun WK 300
Zdena
Při ohřevu velký hluk
vaří-li se více jak0,5lvody vydává konvice silný pískavý hluk
------
odpověď na dotaz:
------
Před časem se u nás řešil stejný problém. Po odporoučení se předchozí staré konvice Braun WK300 "do věčných lovišť" cca po 5 letech denního intenzivního provozu, odešlo u vnitř jedno propojovací plastové táhlo a to jen proto, že se s konvicí evidentně nezacházelo v rukavičkách (jinak by vydržela určitě jednou tolik možná i déle), se tedy vsadilo na jistotu a pořídila se stejná a nová konvice.
Po zapojení a spuštění začala konvice pištět jako když "vyjou vlci" přesně jak píšete. Ta předchozí to nedělala, tak po nekolikerém spuštění a opětovném pištění, šla na reklamaci, výměna za nový kus a ten to dělal taktéž, opět výměna :-), ten třetí to dělal steně jak, ale trochu méně :-), inu dala se mu šance se ukázat a ejhle zjistilo se, že tento zvuk konev vydává pouze nějakou dobu v "záběhu" po čase (cca několik dní) zcela ztichne a je to dle našeho názoru jedna z nejtišších konvic na trhu vůbec a ve své výkonové třídě zcela určitě. Chce to jen nepanikařit a dát jí trochu času a je to :-))).

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.