Unold 18016

70 %

Popis produktu

Parametry produktu

Objem
1.7 l
Materiál nádoby
nerezové

Recenze

  • , zakoupeno v Aukro.cz

    100 %
    • RYCHLE DODANI KVALITNI ZBOZI

    SPOKOJENA

Parametry produktu

Objem
1.7 l
Materiál nádoby
nerezové

Popis produktu

Rychlovarná konvice Onyx z matného nerezu a světělná show v jednom!

Její design vás upoutá na první pohled. Oboustranný ukazatel hladiny vody svítí při vaření v jemné modré barvě. S výkonem 2200W začne až 1,7 litru vody okamžitě vřít. Užitečné vlastnosti a funkce: ochrana proti vyvaření vody s automatickým vypnutím, nerezové topné těleso kryjící topnou spirálu, vyjímatelný filtr proti vodnímu kameni, víko s bezpečnostním zámkem.

Základní specifikace

Objem: 1,7 l

Nerezová ocel - matný povrch

Dvojitá stěna nádrže

Modré osvětlení

Osvětlený oboustranný ukazatel hladiny vody

Samostatná základna s kabelem

Prostor pro uložení kabelu

Středový konektor - otočná o 360°C

Bezpečnostní zámek

Vyjímatelný filtr proti vodnímu kameni

Skryté topné těleso z nerez oceli

Ochrana proti vyvaření vody s automatickým vypnutím

Tepelně izolovaná rukojeť

  • Rozměry: 23 x 17 x 28 cm
  • Výkon: 2200 W, 230 V, 50 Hz
  • Upozornění: Dbejte zvýšené opatrnosti při nákupu zboží značky Unold. Upřednostněte oficiální distribuční síť, ve které je možné garantovat nejen původ zboží, ale také servis. Indikátorem šedého dovozu z nejasného zdroje může být nápadně nízká cena výrobku.

Rodinná společnost Unold byla založena roku 1966. Od dob svého založení Unold přináší na trh moderní výrobky, které odráží aktuální poptávku. Do své výroby vnáší požadovanou německou kvalitu, splňuje náročné normy nejen na hygienu, ale také na vysokou bezpečnost všech svých produktů. Produkty této společnosti tradičně vítězí v testech nezávislého časopisu Test Magazin.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

0zákazníků doporučuje produkt
1zákazník nedoporučuje produkt
70 %
průměr z 3 hodnocení
5
1 ×
4
1 ×
3
0 ×
2
1 ×
1
0 ×
  • Nedoporučuje produkt

    30 %
    • Krásná.
    • I po několika vyvařeních smrdí plastem. Pod nerezem se skrývá plast. Z nerezu je jen vnější plášť.

    Zvenku nerez, zevnitř plast..Výrobce ho nazval "druhý plášť" I zobáček na vylívání je z průsvitného plastu. Voda se nalívá dobře, nikde nic nebryndá, víko se otevře hodně, otvor velký, na čištění tam lze strčit celou dlaň.
    Konev je pěkná, docela vysoká. Jsou i o dost nižší s objememem 1,7 l. Vypadá kvalitně zpracovaná, nikde se nic neviklá. Vaří docela rychle, hlučná není.
    Uvidíme za pár dní.Pokud bude smrdět plastem, jde z domu.

    Zkušenost hned po prvním dni : Při vaření víc jak 1,5 l vody, se konvice sama otevře. Normálně vyskočí víko a s otevřeným víkem se vaří. Okamžitě vracím.

  • 80 %
    • hezký design
    • modré posvícení
    • méně hlučná
    • hůře se mi drží
    • při nalévání se nesmí držet za ucho moc nahoře, jinak hrozí opaření
    • tlačítko zapnutí ohřevu se samo nevypne, pokud konvici zvednete ze základny

    S touto konvicí jsem docela spokojená, vybírala jsem podle velkého objemu (1,7 l) a designu.
    Někdy mám problém s jejím úchopem a s tím, abych se při nalévání neopařila. Je nutné chytit ucho o něco níž, což už není pro mě tak pohodlné.
    Tlačítko zapnutí ohřevu se samo nevypne, pokud konvici zvednete ze základny. Je tedy nebezpečí, že bude konvice hřát naprázdno poté, co ji vrátíte zpět! Už se mi ji jednou takhle podařilo spálit, naštěstí má ochranu a jen se muselo počkat, až řádně vychladne a smrděla po spálení.

  • , zakoupeno v Aukro.cz

    100 %
    • RYCHLE DODANI KVALITNI ZBOZI

    SPOKOJENA

{"Oblíbené kategorie":[["Příslušenství pro fondue sady","https://prislusenstvi-fondue-sady.heureka.cz/"],["Medy","https://medy.heureka.cz/"],["LCD do auta","https://lcd-do-auta.heureka.cz/"],["Péče o srst a drápky hlodavců","https://pece-o-srst-drapky-hlodavcu.heureka.cz/"],["Vaky na lyžáky","https://vaky-na-lyzaky.heureka.cz/"],["Střešní okna Velux","https://stresni-okna.heureka.cz/f:14362:454568/"],["Dětské sjezdové lyže","https://sjezdove-lyze.heureka.cz/f:8669:517916/"],["Drop-thru","https://longboardy.heureka.cz/f:21109:1836344/"],["Soundbary LG","https://soundbary.heureka.cz/f:23135:19420894/"],["Karaoke mikrofony","https://karaoke.heureka.cz/f:20139:41544394/"]],"Vybrané značky":[["Rychlovarné konvice Sovio","https://rychlovarne-konvice.heureka.cz/f:4400:450582/"],["Rychlovarné konvice Deerma","https://rychlovarne-konvice.heureka.cz/f:4400:42391153/"],["Rychlovarné konvice Brunner","https://rychlovarne-konvice.heureka.cz/f:4400:26949475/"],["Rychlovarné konvice Bomann","https://rychlovarne-konvice.heureka.cz/f:4400:172748/"],["Rychlovarné konvice Beko","https://rychlovarne-konvice.heureka.cz/f:4400:18751267/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat zmrzlinu?","https://zmrzliny.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-zmrzlinu/"],["Jak vybrat bidýlka pro ptáky?","https://bidylka.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-bidylka-pro-ptaky/"],["Jak vybrat auto?","https://auta.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-auto/"]],"Vybrané produkty":[["Kleenex Original papírové kapesníčky v krabičce 3-vrstvé 4 × 80 ks","https://papirove-kapesniky.heureka.cz/kleenex-original-papirove-kapesnicky-v-krabicce-3-vrstve-4-80-ks/"],["Cerea Flapjack 60 g","https://tycinky.heureka.cz/cerea-flapjack-60-g/"],["Craft Core Wool Merino W","https://damske-sportovni-obleceni.heureka.cz/craft-core-wool-merino-w/"],["Balvi Party Time 25582 š.30 cm","https://chladici-nadoby-vino.heureka.cz/balvi-party-time-25582-s-30-cm/"],["Froddo G3130240-14 Pink+","https://detske-tenisky.heureka.cz/froddo-g3130240-14-pink-plus/"],["Khadi rostlinná barva na vlasy tmavě hnědá 100 g","https://barvy-vlasy.heureka.cz/khadi-rostlinna-barva-na-vlasy-tmave-hneda-100-g/"],["Kipsta Essential 55 l černá","https://sportovni-tasky.heureka.cz/kipsta-essential-55-l-cerna/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}