Poradna Rychlovarné konvice


Autor: Anonym | Vloženo: 20.11.2014 000 07:58 | Témata: Poradna Rychlovarné konvice

Anonym

Konvice materiál a filtrace nabídek

Některé materiály, především plast hrozí kontaminací obsahu v podstatě jedy ohrožujícími lidské zdraví. Naopak většina vnějších povrchů ohrožuje obsluhu popálením, sklo a keramika se navíc snadno rozbije. Která kombinace se všem těmto nevýhodám dokázala nejlépe vyhnout?
U filtrování chybí informace zda má konvice nezávislý podstavec se středovým konektorem (nebo zda je šňůra neoddělitelnou součástí tělesa konvice), zda je tento konektor přístupný ze 360 stupňů, jaké je minimální množství vody se kterým je možné / povolené ještě konvici zapnout, a jaká je délka přívodního kabelu.
Pracovníci Heureky zřejmě tuto poradnu nečtou, jinak by je snad napadlo zařadit tato a další kritéria výběru požadovaná zákazníky (jsou všechna i mnohá další uvedena v dotazech v poradně) mezi možnosti nastavení filtrace nabídek!

  • OSCOM.CZ

    OSCOM.CZ

    20. listopadu 2014

    Dobrý den,
    pokud chcete mít jistotu neváhejte a kupte si některou z konvic Catler zde

    http://www.oscom.cz/catler-ke-4012
    http://www.oscom.cz/catler-tm-8010
    http://www.oscom.cz/catler-ke-8010

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)
    • Anonymní uživatel

      20. prosince 2014 - Anonymní uživatel

      Tak především jsem se snažil dosáhnout toho, aby se dalo na Heurece snadněji vyhledávat, a aby získané výsledky byly přínosnější. To na úvod. Jinak poradit důchodci 3 nejdražší konvice které mám v nabídce je prostě super. Mimo to skleněná konvice se snadno rozbije a o kovovou se spálíte. Neváhám a určitě nekoupím!


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.